اغلب تصور می کنیم که ترمووود فقط برای نمای ساختمان استفاده می شود اما از آنجا که چوب های ترموود مقاومت بالایی در مقابل سرما ، گرما ، بارندگی ، رطوبت ،
حشرات و هرگونه تغییر شکل دارد جایگاه خود را در فضاهای داخلی پیدا کرده است.برای آنکه بدانیم برای فضای مورد نظرما چه داخلی و چه خارجی چطور میتوانیم از این متریال بهره ببریم ابتدا لازم است انواع آن را از نظر ابعاد بشناسیم.
ابعاد ترموود ها :
متداول ترین پروفیل های ترمووودی که در ایران کاربرد دارد شامل مقاطع و ابعاد زیر است :
1-SHP
مقطع SHP به صورت چهار تراش ساده می باشد وشامل انواع گونه های درختان است که در ایران بیشتر از درخت کاج ( PINE )و عش یا همان زبان گنجشک (ASH) بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است مصرف عمومی تری دارد .کاربرد SHP بیشتر جهت نما ، کف ،پله و چوب سونا می باشد .
2- DECK
مقطع DECK نیز مانند SHP به صورت چهار تراش ساده می باشد با یک تفاوت که بر روی چوب ترمووود دک شیارهایی به صورت موازی قرار گرفته است.این ابزارکاری که بر روی چوب دک انجام گرفته است مانع از لیز خوردن افراد در محل های خیس و مرطوب می گردد .
ابعاد چوب ترموود DECK ضخامت چوب ترموود دکینگ حتما باید از بیست میلی متر باشد و کمتر از آن تحت هیچ شرایطی تولید و استفاده نمی شود .
ترموود دک فقط جهت کف سازی محوطه های باز مورد استفاده قرار می گیرد . البته با توجه به میزان شلوغی و رفت و آمد فشاری که ممکن است بر روی ترمووود دک وارد آید بهتر است تا از ترمووود عش که از استحکام بالایی برخوردار است استفاده گردد
3- UTV
ترموود UTV دارای فاق و زبانه می باشد که در محل نری آن یک زاویه باز کوچک وجود دارد .
بعضی از انواع UTV نیز وجود دارد که در قسمت پشت آن تعدادی شیار نیمه عمیق وجود دارد که این شیارها باعث جلوگیری از تاب خوردن طولی چوب ترمووود در زمان بعد از نصب می باشد .
ابعاد ترموود UTV بیشتر در ضخامت های 16 میلیمتر تا 20 میلی متر می باشد .و کاربرد آن فقط در نمای ساختمان و دکوراسیون داخلی میباشد.
4-UTS
چوب ترموود UTS از نظر ابعاد تمام مشخصات ترموود UTV را دارا می باشد بجز اینکه در این نوع ترموود ناحیه نری آن نه به شکل زاویه باز بلکه به شکل زاویه قایم و نود درجه می باشد .